Η ΕΝΙΑ Gallery παρουσιάζει την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 την ατομική έκθεση της Αρτέμιδος Ποταμιάνου με τίτλο «Your history, it’s not my story».

Η Άρτεμις Ποταμιάνου συνθέτει ένα περιβαλλοντικό, πολυεπίπεδο αφήγημα για τη γυναικεία συνθήκη που ξεδιπλώνεται στο χώρο και το χρόνο. Η αμφισβήτηση των δομών της κοινωνίας και της τέχνης που χαρακτηρίζει την εικαστική εργασία της, την απασχολεί και εδώ όπως δηλώνει ο τίτλος της έκθεσης «Your history, it’s not my story».

Ο Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) διοργανώνει, στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, εκδήλωση με θέμα «Νίκος Καζαντζάκης. Θεατρικός, τηλεοπτικός, κινηματογραφικός» το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30.

Περισσότερα...

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠγ) είναι ένα σύστημα εξετάσεων που στοχεύει στην πιστοποίηση διαφορετικών επιπέδων «γνώσης» μιας ξένης γλώσσας, δηλαδή εξετάζει το βαθμό ικανότητας που έχει αναπτύξει κάποιος να κατανοεί και να παράγει γραπτό και προφορικό λόγο της γλώσσας αυτής.

Πρόσκληση - Συνέντευξη Τύπου Φεστιβάλ Βιβλίου 2017

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, η ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Αθήνα με θέμα: 46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΖΑΠΠΕΙΟ 2017, ΑΦΙΕΡΩΜΑ: «Βιβλίο-Θέατρο-Κινηματογράφος».

Περισσότερα...

Bibliothecarius - Έκδοση Βιβλιογραφικού Δελτίου στην Αγγλική 

Οι Εκδόσεις Σιάτρα αναγγέλλουν την έκδοση μηνιαίου βιβλιογραφικού δελτίου στην αγγλική γλώσσα από τον Ιανουάριο του 2017. Θα παρουσιάζει την ελληνική και κυπριακή εκδοτική παραγωγή και θα αποστέλλεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ο σκοπός δεν είναι βιβλιογραφικός, αλλά κυρίως η προώθησι ελληνικών τίτλων που μπορούν να επιτύχουν πωλήσεις στο εξωτερικό.

Σελίδα 1 από 2